1 Eylül 2010 Çarşamba

Türkiye 76 - 65 Yunanistan

Ersan, Ömer x2, Semih, Hedo, Kerem x2, Oğuz, Ender hepinize teşekkürler. Yunanistan karşısında böyle rahat bir maç beklemiyordum açıkçası, hatta galibiyet? Belki. Ama bugün öyle bir oyun oynadık ki, hem hücumda zaman zaman aksasak da oldukça iyiydik -Ersan'a özellikle teşekkürler bunun için-, hem de savunmada özellikle Spanoulis'i ve yavaş yavaş başımıza dert açmaya başlayan Schortsanitis'i oldukça iyi durdurduk ki bu da bizim maçı rahat bitirmemize sebep oldu.

Maç belki hiç kopmadı son çeyreğin son bölümüne kadar fakat kazanacağımız açıkça belliydi, oyunu daha çok isteyen, kontrol eden taraftık ve kontrolü de kaybetmemeyi başardık ki bu sebepten dolayı başımız çok yanmıştı geçmiş zamanlarda. Özellikle Kerem Tunçeri'yi izlemek benim için inanılmaz bir zevk, bugün de oyunu öyle güzel okudu ki, ne zaman hücumda tıkandıysak takıma rahat bir sayı kazandırmanın yolunu buldu.

Güzel akşamın en kötü ismi maalesef Hedo'ydu. Belki sahada boş boş durması, 2 pas yapması bile bize çok şey katıyor fakat ondan beklentimiz kesinlikle bundan fazlası. Umarım kısa süre içinde toparlar ve daha zor maçlarımızda takımımıza katkısı daha fazla olur.

Ha bu arada, bir Vassilis Spanoulis vardı n'oldu ona ya?

Hiç yorum yok: