9 Ağustos 2010 Pazartesi

Villarreal 2 - 2 Beşiktaş (6-5)

Bu sezonki ilk ciddi rakibimizle karşılaştığımıza göre artık ciddi bir değerlendirme yapabiliriz sanırım. Öncelikle maçtan kendime göre çıkardığım notlarla şöyle bir başlangıç yapayım:

-Beşiktaş Q7 ve Guti'nin gelişiyle beraber kötü oynasa da bireysel yetenekleriyle her an bir şeyler yapabilecek bir takımdır artık.
-Q7 transferinin ne kadar doğru ve takıma faydalı olduğunu zaten görmüştük önceki maçlarda, bugün de öyleydi. Attığı gol de sevindiriciydi yine. Bugün de Guti'yi izledik ilk defa ve onun da takıma cuk oturan bir transfer olduğunu gördük tabi. Orta saha artık emin ellerde, bugün harika paslarıyla büyüledi beni adeta. Top ayağında olmasa bile takımı yönetebilen bir adam. O çıktıktan sonra da zaten 2 gol yedik mis gibi.
-Seri penaltı atışları olursa Ekrem Dağ ilk 5 penaltıdan birini atmalıdır ki telafi şansı olabilsin.
-Nihat geçen sezona göre oldukça iyi, faydalı oynuyor. Sevindirici. Büyük transfer Beşiktaş için.
-Cenk Gönen sen neymişsin be abi? Umarım bu resital tek maçlık değildir. Gençsin güzelsin önümüzdeki senelerde içimiz rahat sayende.
-Ersan da bugünkü oyunuyla güven verdi. Şans verilirse oldukça iyi iş yapabilecek birisi.
-Matteo Ferrari kendisini göndermek isteyen yönetime adeta nanik yaptı bu maç kusursuz oynayarak.
-Hilbert'in icabına bir şekilde bakılmalı. Tesislere bile alınmamalı. Hiçbir şekilde umut vaad etmiyor.
-Bir gün olur da Bobo sakatlanırsa sıçtığımızın resmidir.jpg o yüzden kesinlikle forvet transferi şart.
-İbrahim Üzülmez'in futbolu hala bırakmayışının sebebi kesinlikle İsmail Köybaşı'dır. İbrahim Üzülmez'in acilen İsmail'e el atması, ayar çekmesi gerekiyor.

Maçtan aklıma gelen notlar şimdilik böyle. İkinci yarıya başlarken yapılan değişiklikler sonucun habercisiydi zaten. Hemen yanıbaşımda oturan babama daha santra yapılmadan kaybettik demiştim ki öyle oldu.

-Ekrem Dağ (alternatifi yok maalesef, Erhan belki)
-Uğur İnceman
-İsmail Köybaşı
-Roberto Hilbert
-ve tabi ki Mert Nobre bu takımda hiçbir şekilde yeri olmayan futbolcular. Bu adamlar oyunda olduğunda içim daralıyor ki bugün bir ara bu 5li aynı anda sahadaydı. İçim karardı resmen.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar son bir ideal 11 ile yazıyı bitirelim.


Bak nasıl içim ferahladı...

Hiç yorum yok: