3 Ağustos 2010 Salı

Kopya Çek

Gece gece sıkılınca bi KralOyun'a gireyim dedim, demez olaydım. Beceri oyunlarında kopya çekme oyunu var ki evlerden uzak. Yarım saattir 4. turu geçemedim. İlk 3 tur kolay, 4. tura gelenler için:

Biraz bekleyince öğretmen sınıftan birini atıyor, o sırada birazcık kopya çekebiliyorsunuz. Ancak ondan sonra öğretmen tam kopya çekeceğimiz öğrencinin başına dikiliyor ki bekle bekle de gitmeyince kopya çekmek mümkün olmuyor. Birkaç kere sınıftan attığı öğrencinin yerine oturmaya çalıştım o da sonuç vermedi. Eğer geçebilen olursa mutlaka nasıl geçtiğini anlatsın, yoksa delireceğim gece gece.

Oyunu ben kendim anlamak istemiyorum sen anlat diyenler için:
Kırmızı olan öğretmen, yeşil üçgen de görüş açısı, öğretmene çaktırmadan açık yeşil kafalı öğrencinin yanına gidip farenin sol tuşuyla kopya çekiyoruz. Yön tuşları da klavyedeki yön tuşları.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

gerçekten muhteşem bir blog. eşsiz bilgiler ve postlar.... inanılmaz!

Adsız dedi ki...

hahahahah gerizekalılar yayınlamışlar bi de yorumu :D:D:D adam resmen kral oyun linki koyuyo, ibrahim tatlıses sözünü yazıyo, h.a.t.ş'den nostalji'ye kadar bütün kategorileri, etiketleri çalıntı. hala pişkin pişkin devam.. vay aq

k.yanar dedi ki...

gerizekalılar değil, tek kişiyim. bilgin olsun. ha bide rahat ol. senin gibi ipsiz sapsız demeden onaylıyorum yorumları genelde.