30 Temmuz 2010 Cuma

Ohannesburger!

Az önce Google'da yumurta resmi ararken denk geldi. Gerçekten var mı böyle bir şey, yoksa photoshop çalışması mı bilmiyorum fakat varsa oldukça pratik olduğunu söyleyebilirim. Düşünsenize, salam gibi dilimle dilimle ye. Uğraşmak yok.

Ama aklımda da şöyle soru işaretleri var. Benim bildiğim yumurta soğuk güzel olmaz. E bu da güzel olmayabilir öyleyse. Ya da bu adamlar böyle bir şey yaptıysa yumurtanın tam göbeğinden kesmeleri ve bu yumurtaların büyüklüklerinin de aynı olması gerekir resimdeki gibi olabilmesi için. Zira bilindiği gibi yumurta dediğimiz şey silindir bir şey değil. Yukardaki resimde her görülen bir dilimin bir yumurtaya ait olması gerekir ki bu durumda yumurta israfı alır başını gider. Bir de bunun salamlar gibi çeşit çeşit olması iyi olur. Az pişmiş, çok pişmiş, rafadan (?!) kayısı falan diye, eheh.

Gerçek olup olmadığını bilmiyorum, eğer olsaydı gelirdi herhalde buralara. Ya da belki de yapıldı ama başarısız oldu. Dediğim sebeplerden ötürü tutmadı. Neyse, "Japon kafası çalışıyor abi ya!" diyerek yazımı da "düz adam" olarak bitiriyorum.

Hiç yorum yok: